About

slash

Wie is YOUnique?

Hoi, ik ben Melina! Geboren en getogen in Boom in nineteen-eighty-four en freelancer in event & project planning.
Kort kan ik mezelf samenvatten als een bezige bij die na een loopsessie of power training overstapt in het vliegtuig op weg naar een verre bestemming. Van gezellig samenzijn met familie & vrienden kan ik enorm genieten. Vrienden en familie omschrijven mij als een spring in ’t veld, sociaal, dynamisch en een ti-kkel-tje gek, uiteraard in de positieve zin dan 😉
Na 8 jaar ervaring als meeting & event planner in de hotelsector heb ik in de zomer van 2015 beslist om mijn droom waar te maken in de evenementen sector. Zo startte ik bij het eventbureau BrandEvent te Lier waar ik full time corporate events uitwerkte.
Na 2 jaar besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan bij The Oval Office, een event-en communicatiebureau te Antwerpen. Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor de volledige uitwerking en productie van congressen, beurzen en andere evenementen van nationale en internationale bedrijven.
Het is dus duidelijk dat mijn passie voor evenementen groot is, heel groot! Ervoor zorgen dat jullie, de klant en gasten, een wauw-gevoel krijgen en waarbij ik na het evenement vol adrenaline naar huis rij.

Melina Beckers Younique Events

Waarom YOUnique?

YOUnique zorgt steeds voor een persoonlijke aanpak waarbij jullie centraal staan. Jullie wensen, visie, dromen zet ik graag om in een originele en unieke totaalbeleving.
En ook op de dag zelf begeleid en ondersteun ik waar nodig. Klaar om YOUnique te zijn?