Moments

Weddings

slash Younique Events

Fotograaf: Mathias Hannes
Locatie: Kunst aan de Stroom
Storyteller: Stories by Mabel
Bloemdecoratie: Blóm

Testimonial

Drie maanden voor onze grote dag vielen we zonder weddingplanner. Op dat moment zaten we met de handen in het haar en wisten we niet of we ons huwelijk, zoals we het droomden, nog konden realiseren. Maar dat was buiten Melina gerekend! Ondertussen is het al meer dan zes maanden geleden en nog altijd zinderen de emoties van onze prachtige huwelijksdag na. Ons trouweest was prachtig in al zijn facetten, van begin tot eind… en dàt is grotendeels te danken aan de onberispelijke organisatie door Melina. Tot in de kleinste details en met een enorme overgave heeft zij gerealiseerd waar we van droomden. Melina voelt enorm goed aan wat je verwacht en leidt alles met zachte hand in fantastisch goeie banen! Aan elk detail is gedacht en voor ons restte er nog alleen maar genieten…
Het was een droomdag en we hebben Melina in onze harten gesloten.
Dankjewel Melina!
Fotografie huwelijk: Aikon Producties
Fotografie trouwlocatie: Foto Kabriro
Locatie: Feesthal Witbos

Testimonial

Met een overvloed aan goede ideeën, een geweldige drive en waanzinnig veel passie leidde Melina de organisatie van ons huwelijk. We werden nauwkeurig door de voorbereidingen gegidst met TODO lijstjes en overzichten, en werden steeds op de hoogte gehouden van alle details. We werkten met moodboards om onze voorkeuren en smaken door te geven en Melina interpreteerde deze om voor ons dé dag in elkaar te steken waar we van droomden.
Met merkbare ervaring en een scherp oog voor detail leidde ze de dag in goede banen en garandeerde ze dat wij ten volle konden genieten. Zonder één moment van twijfel konden we op Melina rekenen om ons een prachtig huwelijk te bezorgen.
YOUnique, Melina, bedankt voor de onvergetelijke dag. Bedankt voor de warme herinneringen. Gewoonweg bedankt voor alles!
Datum: 21 september 2019
Fotografie: Jurgen Buelens
Locatie: Feestzalen De Venkel

Testimonial

“We raden iedereen aan om een weddingplanner onder de arm te nemen, maar toch nog het liefste jou, want je bent geweldig in wat je doet, weliswaar een toptalent!
Onze dag was perfect! We hadden een idee in ons hoofd, maar de realisatie was toch nog een grote verrassing.
Alles…de decoratie, de uitnodigingen, de voorstellen, de locaties… alles was een schot in de roos! Wauw!
De kleine dingen die wij vergaten, daar dacht jij telkens aan. Je vond ludieke ideetjes op onze maat.

Melina, je mag zeer trots zijn op jouw werk, we zijn zo ontzettend blij dat we jou gevonden hebben om samen onze grote dag te plannen.
Onze gasten waren zeer bewonderend over het mooie werk dat jij verzorgde.
Superhard bedankt!!!” Liefs Vicky en Robert
Datum: 17 augustus 2019
Fotografie: Tom Verbruggen
Locatie: Strantwerpen

Testimonial

Exact 6 maanden voorbereidingstijd. Ideetjes die borrelden in ons hoofd. Urenlange gezellige brainstormingsmomenten. Knutselen tot in de late uurtjes.
Momenten van stress en onzekerheid of we wel de juiste keuzes hadden gemaakt.
Een luisterend oor en een harde hand die ons kon begeleiden op een liefdevolle doch correcte en doortastende manier. Een tot in de puntjes voorbereid scenario. En dan -The Day-
Onze liefde werd bezegeld op een stralende dag, een historische viering vol pracht en praal en een avondfeest in volle glorie, glitter en glamour!
Melina, je bent goud waard. Bedankt om onze dromen om te zetten in de mooiste dag van ons leven en een onvergetelijk feest voor al onze genodigden. Zowel de voorbereidingen, de vrijgezellen, als de dag zelf behoren tot onze meest kostbare momenten die we voor altijd zullen koesteren! YOUnique… you rock!
Fotografie: Tommie
Locatie: AED Studio’s

Testimonial

Dankzij Younique hadden we een zorgeloze, fantastische huwelijksdag. Aan alles werd gedacht en alles was perfect geregeld. Ze zijn erin geslaagd om de locatie om te toveren tot die van een sprookje! We kunnen het niet anders omschrijven. Helaas is het sprookjesachtige ook niet altijd te zien op de foto’s, maar de vele lichtjes staan nog steeds in ons geheugen gegrift. Onze verwachtingen zijn volop overtroffen. Tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft was Melina steeds bereikbaar en dacht zij aan alle details. We zijn nog steeds ontroerd over haar aanpak. Dankjewel lieve Melina, voor alles. We hopen dat we Younique nog eens kunnen inschakelen voor iets. Gewoon omdat we zo benieuwd zijn welk prachtige resultaat jullie dan zullen creëren.
Fotografie: Reinske Meinema
Locatie: Kasteel Fruithof

Testimonial

Mede dankzij Melina en YOUnique Events werd onze huwelijksdag de mooiste dag van ons leven. Alles werd tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd, zodat wij de dag zelf zonder zorgen konden genieten.
Door de goede organisatie en rust die Melina bracht, hebben wij nooit moeten stressen in aanloop van de grote dag.
Melina weet perfect de balans te vinden tussen enerzijds het realiseren van onze ideeën en keuzes, en anderzijds de leiding te nemen waar nodig vanuit haar professionele ervaring.
Wij konden voor 100% vertrouwen op Melina wat betreft organisatie, decoratie en aankleding, en zij voelde perfect aan hoe ons droomhuwelijk eruit moest zien!
Fotografie: Leentjes Loves Light en Kabriro
Locatie: Kasteel Gestelhof te Gestel

Fotografie: Tom Verbruggen Photography

Events

slash Younique Events
Testimonial

Super bedankt voor de fantastische organisatie, mooie aankleding en voor de flexibiliteit in onze last minute-aanpassingen.
Bedrijf: VOKA & Jong VOKA Kempen-Mechelen
Aantal personen: 500
Datum: 20 juni 2019
Fotografie: Tom Verbruggen & Sébastien Adriaensen
Locatie: Sint-Michielskasteel in Sint-Katelijne-Waver

Testimonial

Melina Beckers is een zeer aangename en talentvolle event organisator. Een dame met het hart op de juiste plaats, vol inspiratie en iemand waar je steeds op kan rekenen. Ze heeft een 2 weken lang event georganisserd voor Kodak NV Flexo Packaging Division en alles was tot in de puntjes afgewerkt, gaande van catering, tot versiering, animatie, hostessen, badges, DJ, cameraman … noem maar op … ALLES WAS DIK IN ORDE, waarvoor dank! We gaan in de toekomst zeker nog samenwerken!
Bedrijf: Kodak
Fotografie: Tom Verbruggen Photography
Locatie: Kodak Office te Zaventem

Bedrijf: Grünenthal
Fotografie: Kabriro
Locatie: Kasteel Vaalsbroek & Van der Valk Middelburg (NL)

Fotografie: Kabriro
Locatie: Het Land van Ooit in Kontich

Testimonial

Voor mijn 60ste verjaardag droomde ik van een diner met daarna een grote party in een Italiaanse setting. De locatie zat al in mijn hoofd: Trattoria de Kaai, in Boom aan het water. Maar door drukke beroepswerkzaamheden liet de uitwerking wat op zich wachten, tot men mij bij de Trattoria suggereerde Younique Events onder de de arm te nemen.
Het klikte meteen en Melina voelde perfect aan wat ik wilde.
Na een korte brainstorming werd het thema “La vita e bela” bedacht en de verdere uitwerking werd door Melina in elkaar gestoken. Wat een luxe!
Ontvangst, catering, tafelversiering, fotografe, een Italiaans bandje, tot en met kleine cadeautjes en gepersonaliseerde servetjes… Alles tot in de puntjes geregeld.
De gasten hadden zich in Italiaanse filmsfeer gehuld en het was bovendien prachtig zomerweer. Het werd een onvergetelijke avond!
Fotografie: Kabriro
Locatie: Trattoria Kaai in Boom

Fotografie: Tommie
Locatie: ‘t Of in Hove

Testimonial

Het feit dat je met 23 vrouwen op vrijgezellenweekend naar Barcelona mag vertrekken klonk al als muziek in mijn oren, maar met de hulp van YOUnique Events werd dit een fantastische ervaring dat mijn verwachtingen zelfs oversteeg.
Daar sta je dan op de luchthaven in een leuke en herkenbare outfit te wachten op de bruid. Een verrassing alom voor de bruid die van niets afwist.
De reis werd van a-z geregeld & gecoördineerd door YOUnique, van programmakaartjes, routeplannetjes, tot de uitstapjes. Alles werd tot in de puntjes verzorgd: tapas for dinner, rooftop bars, leuke danscafeetjes, een heerlijke brunch met een adembenemend uitzicht over de stad, een hilarische boottocht met de catamaran, een heerlijk diner en een bezoek aan de bekendste discotheek van Barcelona. Het weekend werd afgesloten met ontbijten en zonnen op het strand. Onze trip leek in 1 adem voorbij maar wat een ervaring! Een vrijgezellentrip om nooit meer te vergeten.